Dibitassut ja kadonnut prinsessa

Dibitassut ja kadonnut prinsessa

Lehtinen, Tuija

Dibitassut -planeetta on maapallon kaltainen pyöreä planeetta. Sitä peittävät vuoristot ja metsät, mutta myös monet aavikot ja kiviset erämaat. Bonecityn ympärysmuurit muodostuvat luun muotoisista marmoripaasista. Rakennuksetkin on suunniteltu luiden mallisiksi.

Kaupunki vilisee koiria eri tehtävissä. Aikuiset koirat työskentelevät monenlaisissa ammateissa aika lailla ihmismäiseen tapaan. On opettajia, lääkäreitä, poliiseja. On ravintoloita, baareja, teattereita, elokuvia ja kaikkea muuta mahdollista.

Mitä tapahtuukaan, kun Prinsessa yllättäen katoaa? Tästä alkaa pikkukoirien sankarillinen seikkailu opettavaisissa tilanteissa, salaperäisten varjojen ja hattupäisen koiran kanssa. Tunnetun lastenkirjailijan Tuija Lehtisen ja uusien, nuorien kuvittajakykyjen Mio Mäkijärven ja Emiel Nikulan kuvittama satu tempaa mukaansa.

Kirja sisältää myös VTT:n kehittämää lisättyä todellisuutta kolmiulotteisten hahmojen muodossa. Kyseessä on ensimmäisiä lastenkirjoja, mihin tätä innovaatiota sovelletaan. Dibitassut ovat televisiosta tutut, sillä kirjaan perustuva animaatiosarja alkoi MTV3:lla ja SubJuniorilla pääsiäisenä 2010.

Kustantaja: Paasilinna
Sidosasu:
ean: 9789525856033
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.