YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kova länsi

Hagelberg, Matti

Calamity Kid on italialainen lännensarjakuva jota Suomessa luetaan hartaasti. Kun suomalainen Mikko Komu luovii tiensä maineikkaan sarjan apulaisesta sen ykköstekijäksi ovat ensitunnelmat isänmaalliset, mutta pian hiipivät tuskan hikikarpalot intohimoisimpien lukijoiden otsille. Mikko Komu pilaa Suomen maineen, huutavat harrastajat kuin yhdestä suusta. Pyhäinhäväistys, skandaali! Kaupungin katuja vaeltaa joukko epätoivoisia miehiä omankädenoikeus mielessään. Purnaten, purnaten. Kohta on luvassa veripalttua korppikotkille sillä helvetissä on vielä tilaa piirtäjälle joka ei tunnusta lännensarjakuvan yleviä perinteitä.

Kova länsi on Matti Hagelbergin (s.1964) kolmastoista teos valtio- ja kustantajarajojen yli voittoisasti vyöryvässä B.E.M.-sarjassa. Uusimmassa teoksessaan raapekartonkitekniikastaan tunnettu Hagelberg yllättää luonnosmaisella tyylillään jossa sivellin raastaa paperia kuin karjapiiska puuhun köytetyn hevosvarkaan selkälihoja.

Kustantaja: Kreegah Bundolo
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789526700809
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.