YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Monivuotiset vihannekset
Ei saatavilla

Monivuotiset vihannekset

Weiss, Philipp; Sjöberg, Annevi; Larsson, Daniel

Opi tuntemaan jännittävät vihannekset, jotka ilmestyvät uudelleen vuosi toisensa jälkeen! Parsa, raparperi ja piparjuuri ovat tuttuja monivuotisia suosikkeja puutarhoissa, mutta oletko kuullut merikaalista, hyvänheikinsavikasta tai köynnöspinaatista?

Tässä kirjassa esitellään kuutisenkymmentä huolella valittua monivuotista vihannesta, jotka sopivat pohjoiseen ilmastoomme. Yksivuotisiin vihanneksiin verrattuna niiden kasvatus on helppoa ja ravintosisältö korkea. Lisäksi satoa voidaan korjata aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ilman jatkuvaa kastelun, lannoittamisen tai kitkemisen vaivaa.

Kirja sisältää kaiken tarvittavan tiedon, jotta pääset vauhtiin monivuotisten vihannesten kasvattamisessa. Jännittävät ruokaohjeet, kuten päivänliljakeitto, etikkasäilötyt kotkansiivet ja hapatetut monivuotiset lehtivihannekset, inspiroivat tutustumaan uusiin makuihin. Loppuun on koottu hyödyllisiä taulukoita kasvien ominaisuuksista ja ravintoarvoista sekä vinkkejä taimistoista ja siemenliikkeistä.

Tästä kirjasta on paljon iloa, olitpa sitten utelias vihannesviljelijä, kukkivia perennoja rakastava romantikko tai luonnonläheisen puutarhan haltija. Kruunaa puutarhasi helppohoitoisilla monivuotisilla hyötykasveilla!

Kirjan ovat suomentaneet Miina Ant-Wuorinen, Henna Jämsä ja Marja Nuora

 

Kustantaja: muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789526791852
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 67.31

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.