YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sisäisen orvon viisaus Kuinka löydän kotiin

Kuurne, Kaisa

Sisäisen orvon viisaus on ainutlaatuinen esitys hylätystä sisäisestä lapsesta, jonka hyväksyvästä 
kohtaamisesta avautuu luonnollisesti uusiutuva elämä. Isän ja tyttären yhdessä kirjoittama kirja tarkastelee hylätyn kokemuksen merkitystä monipuolisesti ihmislajin ja yksilön historian, mielen, kehon ja sosiaalisten suhteiden näkökulmista. Se avaa yleisimpiä tiedostamattomia toimintamalleja eli onnenohjelmia, joiden avulla ihminen alitajuisesti tavoittelee turvallisuutta, hyväksyntää ja rakkautta. 

Miten toimintamallit syntyvät? Miten ne vaikuttavat elämässämme? Ja mitä tapahtuu, kun jokin malleista kriisiytyy? Teoksen runsaat harjoitukset ohjaavat tutkimaan, miten sisäisen orvon asetelmat ilmenevät omassa elämässä. Ne auttavat lukijaa kohtaamaan kipeitä kokemuksia ja torjuttuja itsen osia inhimillisesti ja myötätuntoisesti. Näkyväksi tuleminen auttaa luomaan itseä kunnioittavia toimintamalleja, jotka avautuu kohti hyväksyvää läsnäoloa, rohkeaa uusiutumista ja sisäisesti kestävää viisautta. Orvon kokemuksen alla odottaa rakkaus ja paluu kotiin. 

Kaisa Kuurne on sosiologi ja sosiaalisen hyvinvoinnin tutkimuksen dosentti, joka on tutkinut elämän murtumia ja kuulumisen kysymystä. Hän opiskelee arkkityyppistä psykologiaa Dr. Clarissa Pinkola-Estésin oppilaana ja ohjaa yksilöitä ja ryhmiä rohkeaan uusiutumiseen. Hän on joogaopettaja ja opiskelee joogaterapiaa. 

Simo Kuurne on erikoislääkäri ja terapeutti, joka on vuosikymmenten ajan hoitanut stressistä ja 
elämänkriiseistä kärsiviä ihmisiä uusiutuvaan läsnäoloon. Hän on kehittänyt ja vetänyt dialogisia ja toiminnallisia hiljaisuuden retriittejä sekä toiminut mentorina lukuisissa kasvuprosesseissa yksilöille ja yhteisöille.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527240267
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.