Murheellinen maanantai

French, Nicci

Murheellinen maanantai on ensimmäinen kirja kiehtovassa viikonpäivä-sarjassa, jonka päähenkilö on psykoterapeutti Frieda Klein. Sarjan toinen, Tiistai taakse jäänyt, ilmestyy syksyllä 2020. Kahdeksanosaisen sarjan päättää teos, jossa viimein kohdataan Tuomion päivä.

Viisivuotias tyttö siepataan Lontoossa koulumatkalla, ja hän katoaa jäljettömiin. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin siepataan viisivuotias poika.
Frieda Klein on arvostettu psykoterapeutti, joka pitää tiukasti kiinni yksityisyydestään, vaeltelee öisen Lontoon kaduilla. Yksinäinen hän ei silti ole. Hiljattain kadonneen pojan tapaus tuo hänen elämäänsä lisäksi rikosylikomisario Malcolm Karlssonin. Yllättäen siihen tupsahtaa myös ukrainalainen rakennusmies Josef. Vastaanotolla ongelmiaan purkaa ahdistunut Adam Dekker, omaa poikaa kiihkeästi haluava keski-ikäinen mies. Keskustelut Adamin kanssa herättävät Friedassa ajatuksia, jotka saavat hänet ottamaan yhteyttä poliisiin, ja hän kietoutuu tapahtumaketjuun, jossa normaali poliisipäättely ei riitä, vaan tarvitaan Friedan luovaa ajattelua, ammattitaitoa ja peräänantamattomuutta ennen kuin yllätyksellinen kuvio aukenee.

Kustantaja: Blue Moon
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527252123
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 11
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.