YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Toivossa on hyvä elää

Säisä-Winter, Pirjo

Toivo on unelmia, elämän uudistamista ja hyvää tahtoa toisia kohtaan. Se on olennainen osa jokaisen ihmisen elämää, joka innostaa ja antaa vahvaa uskoa siihen, että tulevaisuus tuo parempaa tullessaan. Kaikissa nautinnoissa toivolla on merkittävä osansa, ja se on aina saatavissa eikä se esitä mitään vaatimuksia. Siihen vaikuttavat yksittäisen ihmisen käsitysten lisäksi monet yhteiskunnalliset ilmiöt. 

Tämän kirjan tarkoituksena on välittää tietoa toivosta ja menetelmistä, joilla sitä voidaan edistää. Toivo ei ole vain abstrakti tunne, vaan käytännössä kehitettävä vahvuus. Se ohjaa näkemään oman ja ryhmän potentiaalin ja luo merkityksen tunteen uusiutuvine mahdollisuuksineen ja unelmineen. Kirjassa lähestytään aihetta länsimaisen psykologian lisäksi muiden tieteenalojen ja maailmankatsomusten pohjalta. Buddhalaisten ja hindulaisten tulkinnat toivosta ovat valaisevia, selkeitä ja käytännöllisiä. Entä miten kasvu- ja oppimisympäristöissä toiveikkuutta on kehitetty? 

Kirjoittaja Pirjo Säisä-Winter on korkeakoulun opettaja, psykologi, kognitiivinen psykoterapeutti ja tietokirjailija. Hän on aiemmin kirjoittanut Henkiset voimavarat -tietokirjan.  

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337486
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Elämäntaito/hyvinvointi

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.