YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kehitä tai kuihdu

Villanen, Jaana

Miten voi harjoitella nopeaa toimintaa ja pelotonta tekemistä? Motivaatio toimintaympäristön muutoksen vaatimaan kehittämiseen ei synny pelkästä rahan tekemisestä vaan jostakin organisaation linjaamasta suuremmasta tarkoituksesta. Ilman tätä suurempaa tarkoituksen löytymistä on hankalaa löytää elementtejä muutoksessa pärjäämiseen. Vastaus kysymykseen MIKSI ei kuitenkaan synny tyhjästä, päinvastoin, vastauksen löytymiseen voi mennä vuosia ja sen jälkeenkin elementtejä tulee tarkastella ja kirkastaa koko ajan.

Tämä käsikirja muutoksessa pärjäämiseen auttaa oivaltamaan, että ilman selkeää ymmärrystä omasta toiminnasta, elämäntehtävästä, sinä, organisaatiosi tai yrityksesi ettei pysty tekemään ylivoimaista tuotekehitystä.

Tuotekehitysprosessissa pitää päästä niin syvälle, että siinä pystyttävä näkemään jotain sellaista, mitä muut eivät näe. Kirja avartaa näkökulmia siihen, kuinka tuotekehityksen avulla kehitetään olemassa olevista palveluista ja tuotteista merkityksellisiä - ja toisaalta kuinka tuotteistamalla ne voidaan harjoittaa liiketoimintaa vastuullisesti, kannattavasti ja asiakaslähtöisesti. Kirjaan on asetettu useita käytännön harjoitteita, joita voi tutkia, täyttää ja täydentää. Kirjan avulla löydetään itsestä elinikäisen kehittämisen valmentajan elementit. 

Kirjailijana Jaana Villanen on halunnut omistaa tämä kirjan tuleville suunnannäyttäjille, joihin suomalaisista löytyisi eväitä, jos vain uskaltaisimme. Pitkään tuotekehittämisen parissa toimineena hän haluaa uskoa, että tämän kirjan luettua lukija uskaltaa kyseenalaistaa kaiken oppimansa oppiakseen lisää. 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789527337615
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 69.12
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Basam Books

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.