YLI 20 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 25.2.24 klo 23:59 asti)

Kamikazekontakti

Pietilä, Pauli

Kamikazekontaktissa pakottomasti svengaavat säkeet liukuvat eteenpäin tanssivina ja pyörteilevinä. Runojen superminän röntgenkatse kohdistuu syvälle arkipäiväiseen, kiusallisiin tilanteisiin, muistoihin, yhteentörmäyksiin, arjen toistuvuuteen mutta myös elämän unenomaiseen arvoitukseen, jonka ratkaisuyritykset uhmaavat paitsi matemaattisia totuuksia myös herkkähipiäisemmän lukijakunnan mielenrauhaa. Aistivoimainen lyriikka tuntuu kehossa, maistuu suussa ja kuuluu korvissa vielä pitkään lukemisen loputtuakin. Betoninharmaista pohjavirroista huolimatta Kamikazekontaktin runoissa ei säälitä ihmisen osaa. Kudelman perusmoodi ei ole voivottelu tai surkuttelu, vaan hillitön eteenpäinmeno ja arkinen eloonjäämistaistelu. Tärkeimmät eloonjäämiseväät ja aseet taistelussa apatiaa ja hajoamista vastaan ovat mielikuvituksen lento ja huumori, joka tarjoillaan lukijalle mustana, ilman sokeria.

Pauli Pietilä (s. 1993) on pitkän linjan kirjoittaja ja esiintyvä runoilija. Kamikazekontakti on hänen esikoisteoksensa.

 

Kustantaja: Kulttuurivihkot
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527437544
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 82.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Runot

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen9
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.