Toukokuun auringon aikakirjat - Esseitä Argentiinasta

Piiroinen, Asta

Tangoa, pampan lakeuksia, tasangoilla asuvien gauchojen juurevaa kulttuuria. Mutta myös diktatuurien perintöä, toistuvia kumouksia, talousvaikeuksia. Tätä kaikkea ja paljon muuta on Argentiina - Etelä-Amerikan toiseksi suurin maa, josta tiedämme lopulta varsin vähän. Asta Piiroisen Toukokuun auringon aikakirjoissa sukelletaan Argentiinan eri vaiheisiin, sen kansan tietoisuuteen ja tarinoihin.

Oppaina kirjassa toimii myös yli 25 argentiinalaista kirjailijaa ja lukuisa joukko muita vaikuttajia. Argentiinan 1900-luvun kuuluisin kirjailija Jorge Luis Borges esiintyy näissä aikakirjoissa useasti - ja totutusta poikkeavissa rooleissa.

Toukokuun auringon aikakirjat valaisee tiedolla ja kokemuksella ideoiden, aatteiden ja kirjallisuuden matkaa yhteiskunnallisten muutosten pyörteissä ja aikakausien murroksissa. Se vastaa laajalti kysymykseen: mistä puhumme, kun puhumme Argentiinasta?

 

Kustantaja: Kulttuurivihkot
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527437568
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 48.386
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.