Sulava. Monikielinen kirjallisuus Suomessa:Kokoelma

Sulava - Monikielinen kirjallisuus Suomessa tarjoaa näkökulman suomalaisen kirjallisuuden monikielisyyteen ja kielelliseen monipuolisuuteen Suomessa. Tekstejä on 22 kirjoittajalta ja jokaisesta alkutekstistä on vähintään kaksi käännöstä. Kirjailijoiden ja yli 25 kääntäjän voimin onkin syntynyt kaikkiaan yli 50 käännöstä.

Kirjan kirjailijat ovat: Inger-Mari Aikio, Gag Baani, Csilla Csépke, Muhaned Durubi, Zoila Forss, Yaseen Ghaleb, Saad Hadi, Farzaneh Hatami Landi, Susinukke Kosola, Elena Lapina-Balk, Shashank Mane, Hope Nwosu, Adrian Perera, José Luis Rico, Riku Ryynänen, Roxana Sadvokassova, Helena Sinervo, Olga Spyropoulou, Nataliya Teramae, Dodou Touray, Kári Tulinius ja Ye Yint Thet Zwe.

Kirjan visuaalisesta ilmeestä ja valokuvista vastaa Daniel Malpica. Eräs osa visuaalisuutta on monien eri kirjoitusjärjestelmien kauneus itsessään.

Suomen PEN on vuonna 1928 perustettu kirjailijoiden sananvapausjärjestö. PEN puolustaa ja edistää kirjallisuutta sekä taiteen- ja ilmaisunvapautta kaikkialla maailmassa.

 

Kustantaja: Pen
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529450695
Ilmestymisvuosi: 2021
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): UK2

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.