YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tietäjän oppipoika

Flisar, Evald

Kertomus eurooppalaisen kulttuurin kasvatin matkasta Himalajalle. Päähenkilö lähtee tapaamaan erakkovanhus Jooganandaa saadakseen oman elämänsä tasapainoon. Matka johtaa koettelemuksiin ja vaaroihin, ja sen aikana mielikuvat idän henkisistä opettajista saavat uuden luonteen. Tietäjän oppipoika on kehityskertomus, matka ihmismielen äärirajoille Carlos Castanedan teosten tapaan.

Flisarin teos toimii hyvin monella tasolla: niin seikkailukertomuksena kuin psykologisena tai filosofisena retkenä itsensä löytämiseen.

Evald Flisar (s. 1945) on Slovenian tunnetuimpia kirjailijoita ja maansa kirjailijaliiton puheenjohtaja. Hän on monialainen kosmopoliitti, joka on asunut, opiskellut ja matkustanut yli 70 maassa. Tietäjän oppipoika on Flisarin tunnetuin teos. Krishnamurtilla on ollut kirjan syntyyn ratkaiseva vaikutus: juuri hän lähetti Flisarin Intiaan. Kertomus pohjautuu tuon matkankokemuksiin.

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529842384
Ilmestymisvuosi: 2001

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.