YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Punk - tauti, joka ei tapa
Ei saatavilla

Punk - tauti, joka ei tapa

Aaltonen, Jouko

Jouko Aaltosen (mm. Kenen joukoissa seisto) ohjaama raikas musiikkidokumentti nuoruudesta ja kahdesta punk-sukupolvesta. Punk rynni Suomeen 1970-80-lukujen vaihteessa ja muutti monta asiaa. Elokuva kertoo miten Pelle Miljoona, Eppu Normaali ja Andy McCoyn Briard raivasivat tiensä sukupolven tajuntaan. Ensimmäisten pioneerien lisäksi ääneen pääsee myös uusin punk-sukupolvi. Elokuvassa seurataan neljän Tampereen seudulta kotoisin olevan nuoren perustama Akupunktio-bändiä ja sen vaiheita keikkailuineen, onnistumisineen ja vastoinkäimisineen. Elokuva kuvaa myös legendaarisen Pelle Miljoonan ja 1980-yhtyeen kiertuetta keväällä 2007.

Punk-tauti joka ei tapa on puhutteleva elokuva suomalaisesta punkista. Yhä uudet punk-sukupolvet ovat seuranneet toisiaan ja 2000-luvulla punk on vahvasti elossa sekä musiikkina että elämäntapana. Punk potkii ja huutaa edelleen.

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 6415750030223
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: dvd

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.