Lili Marlene
Ei saatavilla

Lili Marlene

Fassbinder, Rainer Werner

Willie on kaunis cabaret-tanssija Zürichissä, Toista maailmansotaa edeltävässä natsi-Saksassa. Hänen poikaystävänsä, sveitsiläis-juutalainen Robert on taitava lauluntekijä, joka kirjoittaa Willielle laulun Lili Marlene, saksalaisten sotajoukkojen keskuudessa suurta suosiota nauttivan kappaleen. Laulun myötä seuraava suosio ja julkisuus saa jopa itse Hitlerin kiinnostumaan valovoimaisesta tähdestä, joka alkaa samalla ajautua erilleen Robertista - vastarintaliikkeeseen kuuluvasta rakkaastaan. Sodan roihutessa ilmiliekeissä Euroopassa, kulkevat parin tiet erilleen, vaikka rakkaus ja toivo yhdessäolosta eivät suostu kuolemaan.

Alunperin 1915 kirjoitetun Lili Marlenin lauloivat kuuluisaksi sekä Marlene Dietrich että Lale Andersen 1939. Kansan ja erityisesti sotajoukkojen suunnatonta suosiota nauttiva laulu sai osakseen myös valtavasti sensuurikritiikkiä natsien ylimmältä johdolta. Ohjaaja Rainer Fassbinderin elokuva on fiktiivinen kertomus tapahtuneesta.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548912615
Ilmestymisvuosi: 1981
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.