YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Cheap Thrills - Halvat huvit DVD

Katz, Daniel

Sysimustalla huumorilla kyllästetty trilleri Cheap Thrills - Halvat huvit käynnistyy, kun tuore perheenisä Craig saa kenkää työpaikaltaan. Mies suuntaa baariin ja tapaa lukioaikojen parhaan kaverinsa Vincen. Kun kapakkaan saapuvat myös bileseuraa vailla oleva upporikas Colin ja kuvankaunis vaimonsa Violet, laseihin kaadetaan luksusluokan tequilaa ja elämä alkaa hymyillä. Jatkoilla paljastuu, että helpotuksella on hintansa - ja Colin on kovin halukas kurottamaan kohti äärimmäisyyksiä umpikierossa seuraleikissä.

Tiivisti otteessaan pitävä Cheap Thrills - Halvat huvit on roolitettu suorastaan kirurgisen tarkkanäköisesti. Upeasti yhteen pelaavista näyttelijöistä nousevat esiin niin The Innkeepers -elokuvan tähdet Pat Healy ja Sara Paxton kuin Uutisankkuri-komedioiden David Koechner, joka tekee elämänsä sikaniskaroolin Colinina. E.L. Katzin esikoisohjaus on kohonnut kansainväliseksi festivaalihitiksi, jonka poikkeuksellista nerokkuutta on verrattu Quentin Tarantinon Reservoir Dogsiin.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6430051161711

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.