Rio Bravo
Ei saatavilla

Rio Bravo

Hawks, Howard

Toisella puolella on armeija pyssymiehiä, joiden haudanvakavana aikomuksena on pelastaa murhaava rikoskumppani sellistä. Toisell puolella on sheriffi John T. Chance ja hänen kaksi apulaissheriffiään: toinen vain sattuu olemaan juoppo ja toinen raajarikko. Kumman puolesta lyöt vetoa?

John Wayne on Rio Bravon Chance, vähäeleinen lännenmies, jolle arkipäivän sankaruus ja tulilientäkin vahvemmat tunteet eivät ole vieraita. Dean Martin esittää kahden vuoden ryyppyputkestaan ulos horjahtelevaa apulaissheriffiä; Walter Brennan taas on omiaan huonokäyntisen apurin roolissa, jolla on sisua muille jakaa. Oman lisänsä maukkaaseen kaktussoppaan tuovat nuoret pyssysankari, joka haluaa tilaisuudessaan osoittaa kykynsä (Ricky Nelson) ja Chancea ei-aina-niin-viileästi silmäilevä paikallinen kaunotar (Angie Dickinson). Mestariohjaaja Howard Hawks kohotti westernin uusiin korkeuksiin jo Punainen virta elokuvallaan. Rio Bravossa Hawks vangitsee kamerallaan aidon Villin Lännen väärentämättömän, ruudinkatkuisen hengen tavalla, joka tempaa katsojan tapahtumien pyörteisiin vauhdikkaammin kuin saluunatappelu. Klassikkojen klassikko on täällä.

Kustantaja: Warner
Sidosasu: dvd
ean: 7321944110505
Ilmestymisvuosi: 1959

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.