Ihmeiden markkinat
Ei saatavilla

Ihmeiden markkinat

Amado, Jorge

Jorge Amado on Brasilian kuuluisin ja rakastetuin kirjailija. Maan hurjuus ja kurjuus, surrealistiset poliittiset tapahtumat, rotujen ja kulttuurin moninaisuus, mystiikka ja magia ovat tarjonneet hänelle mistä ammentaa. Ja mikä aina olennaista Amadon kirjailijankuvassa: hänen kirjansa pursuvat ainutlaatuista kertomisen riemua.
Tämän romaanin sankari on Pedro Archanjo, salaperäinen, komea mies iloisen ja köyhän Bahian kaduilta. Mutta Pedron myötä sankarina on koko aurinkoisen Bahian asujamisto: elämäntaiteilijat, taiteilijat, käsityöläiset, oppineet, lehtimiehet, tyttötalojen emännät, tytöt, tytöt. Heille - ja lukijalle - Bahia on joka aamu uusiutuvat ihme, elämä vertaansa vailla oleva seikkailu.
(takakansiteksti)
Pedro Archanjo on onnellinen mies, mestitsi, itseoppinut kansantieteilijä, rotusekoitusten puolestapuhuja, sekatyömies, kulttipappi ja nautiskelija. Hän on yhtä eksoottinen kuin köyhä Bahia, jonka kaduilla hän elää - ja kuolee.

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9511067338
Ilmestymisvuosi: 1982
Kirjastoluokka: 8464 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.