l unohda, Darie
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Älä unohda, Darie

Stancu, Zaharia

Älä unohda, Darie sisältää runsaasti omaelämäkerrallisia aineksia Zaharia Stancun lapsuudesta vuosisadan alun Romanian köyhällä maaseudulla. Keskushenkilönä on lapsi, maattoman talonpojan poika Darie, jonka elämää kuvataan varhaislapsuudesta ensimmäisen maailmansodan loppuvuosiin ja Romanian saksalaismiehitykseen asti, jolloin 15-vuotias poika lähtee kotikylästään pääkaupunkiin Bukarestiin.

Darien lapsuuden varhaisimmat, lähtemättömät muistikuvat ovat vuoden 1907 kansannousun ja sen hirvittävän jälkiselvittelyn päiviltä, ja näihin tapahtumiin palaavat romaanin eri henkilöiden kertomukset yhä uudelleen. Darien lapsuuden kudelmassa elää romanialaisen kylän kansanelämä tapoineen, uskomuksineen ja lukemattomine tarinoineen. Vaikka romaani kuvaa yhteiskunnallista muutosprosessia, ei näkökulma oli historioitsijan eikä yhteiskuntakriitikon vaan runoilijan.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9513041328
Ilmestymisvuosi: 1977
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.