YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sielun ohjaama elämä

Moore, Thomas

"Kaikki ongelmamme, sekä henkilökohtaiset että sosiaaliset, ovat seurausta sielun kadottamisesta... Kadotamme sielumme jokapäiväisessä elämässämme aina kun yritämme pakottaa itsemme sopeutumaan johonkin terveyden ja virheettömyyden normiin. Kun ikuisesti luovan sielun annetaan kohota syntypaikastaan, elämän syvistä lähteistä, meistä tulee arvaamattomia... Luova hulluutemme, josta Platon puhui rakentavana voimana, antaa elämälle muodon, jota olisi mahdoton suunnitella tai luonnostella."

Thomas Mooren menestysteos on lähtölaukaus sielulliselle löytöretkelle. Kauniiden puupiirrosten kehystämät esseet ovat viiltokuvia vaihtoehtoisista mielenmaisemista. Ne ovat itsetutkiskelun tienviittoja, ihmisen luovien mahdollisuuksien kartoitusta aikamme henkisessä autiomaassa.


"Aina silloin tällöin törmää kirjoihin, jotka luettuaan haluaa antaa ystävilleen ja läheisilleen; Thomas Mooren Sielun ohjaama elämä on tällainen kirja. Armoton - ja samalla hyvin lohdullinen."
- Sanna Maskulin, Yhteishyvä

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 951578901x
Ilmestymisvuosi: 2001
Kirjastoluokka: 22

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.