Suhteellisuusteoriaa runoilijoille
Ei saatavilla

Suhteellisuusteoriaa runoilijoille

Enqvist, Kari

Suhteellisuusteoria on kuin seksi: ihmisen elämässä se on aina läsnä, mutta puheenaiheena sitä vältellään ahkerasti. Se on hämmästyttävää, sillä kyseessä on viime vuosisadan merkittävin tieteellinen teoria, joka mullisti käsityksemme maailmankaikkeudesta. Albert Einstein (1879-1955) valoi teoriansa kivijalan jo sata vuotta sitten - olisikohan nyt korkea aika täydentää yleissivistystä?

Tunnustettu fyysikko ja tietokirjailija Kari Enqvist on ottanut haasteen vastaan ja lupaa raottaa verhoa kaikille kiinnostuneille. Saamme vastaukset moniin kysymyksiin, joita runoilijat ja muut maallikot ovat aina pohtineet, mutta jättäneet kysymättä. Millainen näkymä avautuu valon nopeudella kiitävän raketin ohjaamosta? Mikä ihme on neljäs ulottuvuus? Millä keinolla matkalaukun voisi puristaa pieneksi pisteeksi? Mitä kello näyttää mustassa aukossa? Ja mikä on totuus aikamatkailusta?

Kari Enqvistin teos on populaaria tieteenkirjoitusta parhaimmillaan, täynnä teoriaa havainnollistavia esimerkkejä ja lukijaa kutkuttavia ajatusleikkejä. Kirja on myös tyylikäs hatunnosto Albert Einsteinin elämäntyölle. Hurmaavaa tiedettä!

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510300824
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 522

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.