YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Suomalainen lääkärikirja
Ei saatavilla

Suomalainen lääkärikirja

Huovinen, Pentti

* Kuinka korvatulehdusta hoidetaan? 
* Mistä eroahdistus johtuu? 
* Kuinka yleinen on aivohalvaus? 
* Milloin venähdysvamma vaatii lääkärikäyntiä? 

Terve ihminen – Suomalainen lääkärikirja on kattava ja helppolukuinen opas jokaiseen suomalaiseen kotiin. Kirja kuvaa tavallisia suomalaisia sairauksia ja vammoja: millaisia oireita sairauksiin liittyy ja kuinka niitä voi tunnistaa, mistä sairaudet johtuvat ja miten niitä voi ehkäistä, millä tavoin sairauksia ja vammoja voidaan hoitaa kotikonstein ja milloin on aika hakeutua lääkäriin. Taudin määritystä kotioloissa ohjaavat nelivärikuvat ja piirrokset, aakkosjärjestyksessä olevat artikkelit, tautiryhmäkohtainen sisällysluettelo ja asiahakemisto. Tiedot perustuvat lääketieteen uusimpiin tutkimustuloksiin ja ajankohtaisiin hoitosuosituksiin. 

Suomalaisen lääkärikirjan kirjoittajat ovat kokeneita ja arvostettuja lääkäreitä ja lääketieteen asiantuntijoiden kärkeä. Kirjan päätoimittaja Pentti Huovinen toimii professorina Kansanterveyslaitoksessa.


Ennakkotieto

Kuinka korvatulehdusta hoidetaan? Mistä eroahdistus johtuu? Kuinka yleinen on aivohalvaus? Milloin venähdysvamma vaatii lääkärikäyntiä? 

Terve ihminen. Suomalainen lääkärikirja on kattava ja helppolukuinen opas jokaiseen suomalaiseen kotiin. Kotimaisten asiantuntijoiden kirjoittama kirja kuvaa tavallisia suomalaisia sairauksia ja vammoja: millaisia oireita sairauksiin liittyy ja kuinka niitä voi tunnistaa, mistä sairaudet johtuvat ja miten niitä voi ehkäistä, millä tavoin sairauksia ja vammoja hoidetaan kotikonstein ja milloin on aika hakeutua lääkäriin. 

Selkeiden ja seikkaperäisten tekstien tiedot perustuvat uusimpiin tutkimustuloksiin ja ajankohtaisiin hoitosuosituksiin. Nelivärikuvat sekä piirrokset auttavat taudin määritystä kotioloissa. Kirjan artikkelit ovat aakkosjärjestyksessä, ja asiahakemiston avulla aiheiden haku on vaivatonta. Lisäksi kirjassa on tautiryhmäkohtainen hakemisto, jonka avulla kirjan sisältö on helppo hahmottaa.

Suomalaisen lääkärikirjan kirjoittajat ovat kokeneita ja arvostettuja käytännön lääkäreitä ja lääketieteen asiantuntijoiden kärkeä. Kirjan päätoimittaja Pentti Huovinen toimii tutkimusprofessorina Kansanterveyslaitoksessa. Hänet tunnetaan kirjoittajana, joka kertoo lääketieteestä ja tutkimuksesta kansantajuisesti. Vuonna 1997 Huovinen sai arvostetun Lääketieteen toimittajien Hyvän tiedon omena -palkinnon tunnustukseksi kirjoitustyöstään.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510322413
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 59
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Terveys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.