YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Heippa, täällä bakteeri!

Huovinen, Pentti

Miksi kädet pitää pestä? Miksi lätäköstä ei saa juoda? Miksi ruokaa ei ole tapana syödä sormin? Miksi pitää käydä hammaslääkärissä? Mitä tapahtuu, jos rokotuksia ei anneta? Miksi räkää valuu nenästä? Mihin vedet menevät vessasta? Heippa - täällä bakteeri! vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin lapselle ymmärrettävällä tavalla.

Mikrobien näkymättömään maailmaan on vain yksi tie: laboratorio ja siellä oleva mikroskooppi. Sen avulla voimme nähdä bakteerit. Kun ne löydettiin, opittiin ymmärtämään, mitä vaikkapa korvatulehduksessa tapahtuu. Kun antibiootit keksittiin, tulehdukset opittiin parantamaan. Mutta ilman ikiomia kilttejä pöpöjä ei lapsi eikä aikuinen pysyisi terveenä. Siksi on opittava elämään yhdessä kaikkien bakteerien ja mikrobien kanssa.

Erikoislääkäri Pentti Huovinen on Kansanterveyslaitoksen bakteeri- ja tulehdustautien osaston tutkimusprofessori. Hän on ansioitunut tieteen kansanomaistaja ja on julkaissut useita kirjoja lääketieteen eri alueilta. Irmeli Matilaisen kuvituksen veikeä pikku-ukkeli Sulevi houkuttelee tutkimaan informatiivisia kuvia.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510331606
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: L59.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.