YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Karista kilot kuukaudessa

Karista kilot kuukaudessa

Davidsson, Ulrika; Lauritzson, Ola

Kapeampi vyötärö 30 päivässä! Syöt herkullista ruokaa ja laihdut varmasti. Eikä sinun tarvitse itse huolehtia mistään, seuraat vain kirjan ohjeita.

Ola Lauritzson ja Ulrika Davidsson ovat matalahiilihydraattisen ruokavalion asiantuntijoita ja suuria nimiä Ruotsissa. Heidän teoksensa ovat menestyneet hyvin Suomessakin. GI-syöminen on siis tullut jäädäkseen ja ihmiset ovat ottaneet sen elämäntavakseen. Kirjoittajaparin uusin teos on pikastartti laihduttajille, ja se sopii myös tutustumisoppaaksi GI-ruokavalioon.

Karista kilot kuukaudessa GI-ruoalla antaa täydelliset ruokaohjeet 30 päiväksi. Itse ei tarvitse miettiä lainkaan ruoka-asioita, sillä kirja neuvoo, mitä syödä kuukauden ajan aamiaiseksi, lounaaksi, päivälliseksi ja välipalaksi. Vaivattomasti valmistettavat ruoat ovat herkullisia ja laihduttavat 1–2 kiloa viikossa. Niiden avulla on helppo hoikistua ja saada uutta virkeyttä elämään. Kirja myös kannustaa päivästä toiseen, opastaa ajattelemaan positiivisesti ja antaa hyödyllisiä liikuntavinkkejä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510347348
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 59.34

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.