YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ensimmäinen Bernadotte - Sotilas, hurmuri ja kuningas
Ei saatavilla

Ensimmäinen Bernadotte - Sotilas, hurmuri ja kuningas

Lindqvist, Herman

Jean Bernadotte eteni ranskalaisesta korpraalista Ruotsin kuninkaaksi ja kaappasi siinä välissä Napoleonilta vaimokseen kauniin Désirée Claryn. Mutta millainen oli tämä mies, Ruotsin nykyisen kuningashuoneen perustaja ja prinsessa Victorian isoisoisoisoisoisoisä?

Pikkukaupungista Pyreneiden juurelta kotoisin oleva Jean Bernadotte (1763-1844) tunnettiin tulisieluisuudestaan. Hän kävi kaksintaisteluita naisista, ja hallituksen neuvotteluissa hänen tiedetään tehostaneen sanomaansa säilällään. Vahvan oikeudentajun omaava Bernadotte oli aina valmis ryhtymään toimeen toisten ihmisten oikeuksien puolesta. Kuitenkin tämän tuittupäisen ranskalaisen valtakaudella alkoi Ruotsissa yhä jatkuva yhtäjaksoisen rauhan kausi. Entäpä näkyykö Jean Bernadotten henkinen perintö vielä tänäkin päivänä myös Ruotsin kuninkaallisen suvun rakkaussuhteissa?

Televisiostakin tuttu Suomen ystävä Herman Lindqvist tempaisee lukijansa syvälle Jean Bernadotten tarinan uumeniin: keskelle rakkauden, intohimon, poliittisten manöövereiden, hurmeisten sotakenttien ja lujan vallantahdon värittämää draamaa.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510352946
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.