Rakkautta al dente

Poutanen, Kira

Rakkautta al dente on jatkoa kirjalle Rakkautta au lait.

Lara, varsinainen hyväntahtoinen höttöpää nuoreksi naiseksi, on vauhdissa jälleen. Kira Poutasen chick lit-sankaritar seikkailee tällä kertaa kuumalla Caprin saarella Italiassa. Laran poikaystävän italialainen äiti täyttää vuosia ja pitää isot juhlat hulppeassa huvilassa paratiisisaarella, jonne suuntaa myös Lara poikaystävänsä Ericin vanavedessä.


Eipä aikaakaan kun Lara saattaa Ericin perheen täydellisen hämmennyksen valtaan käytöksellään. Italialainen perhekulttuuri kun on jo itsessään harras uskonto, jonka kuvioita ei missään tapauksessa kannata lähteä sekoittamaan. Onneksi Ericin isä on boheemi taiteilijaluonne poninhäntineen ja ymmärtää suomalaista ”taiteilijaluonnetta”. Lara ei nimittäin osaa teeskennellä muuta kuin on vaikka välillä huonolla menestyksellä yrittää. Tämä luonnonlapsi on ylpeä vapaaherrattaren elämästään Ericin siivellä vaikka haaveileekin milloin taiteilijan, milloin muotisuunnittelijan urasta. Mutta kuka olisi uskonut, että hänestä löytyy myös salapoliisi, vahingossa tosin. Siinä sivussa hän kyllä saa maistaa myös Caprilaista vankilaselliä.

Nudistirannalla Lara joutuu tahtomattaan bongaamaan italialaisia ”sukukalleuksia” ja huomaa pian, ettei ole miestä karvoihin katsominen. Ihmiset eivät todellakaan ole aina sitä miltä ulospäin näyttävät, ja kun salaperäisten kenkien mysteeri selviää, moni haukkoo henkeään. Mutta saako Lara, ex-karkaileva morsian, lopulta sen mitä eniten kaipaa – ehdotonta rakkautta ja kosinnan?

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510359013
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.