YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maallemuuttajat 3 : maailmanlaveudesta
Ei saatavilla

Maallemuuttajat 3 : maailmanlaveudesta

Larcenet, Manu

Maaseudulle muuttaneen pariskunnan elämä muuttuu: Marietten maha kasvaa ja Manua hermostuttaa yhä enemmän. Tuoreille vanhemmille suunnatusta selviytymisoppaasta huolimatta Manu odottaa synnytystä stressaantuneena, kun taas tuleva äiti on tyynen rauhallinen.

Maailman laveudesta on humoristista luettavaa kaikille ja aivan erityisesti tuleville vanhemmille sekä niille, jotka joskus ovat saaneet lapsia. Vitsit seuraavat toistaan jokaisella aukeamalla, mutta albumin tapahtumat kertovat kuitenkin arjen elämästä. Tuleva isä liimaa kotona ympäriinsä hätänumeroita ja toistaa selviytymisohjeet vaimolleen 20 kertaa... Manu vierailee erakon luona rauhoittuakseen ja lähtee sarjakuvafestivaaleille, joista albumi tarjoaa myös verrattoman satiirin.

Maallemuuttajat-sarjan kolmas osa on niin hauska albumi, että sen tulee lukeneeksi monta kertaa uudestaan. Ranskalaiskaksikko kertoo siinä tulevan isän ahdistuksista itse-eletyn tuntuisella äänellä.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510360453
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.