Gladiaattori

Jensen, Jens Henrik

Voiko edes Oxen selviytyä tästä?

"Oxen on palannut hurjempana kuin koskaan..." - fruthulstrup.dk.

Kihelmöivän realistisen Oxen-sarjan viides osa Gladiaattorikertoo yönmustasta julmuudesta ja siitä, miten vanhat synnit aina nousevat pintaan.

Niels Oxen on vihdoin hakenut apua sotakokemustensa jättämiin traumoihin. Hän on jopa ruvennut auttamaan kohtalotovereitaan, muita PTSD-oireista kärsiviä sotaveteraaneja. Tarkoitus on seuraavaksi lähteä veteraaniryhmän kanssa survival-retkelle erämaahan. Kun selviää että on liikkeellä tarkka-ampuja, joka ottaa maalikseen juuri sotaveteraaneja, eloonjäämistaistelusta tulee todellisuutta. Oxen joutuu vanhan ystävänsä Margrethe Franckin kanssa kohtaamaan pahuuden, joka ei tunne rajoja eikä piittaa ihmishengestä vähän vähää.

Tanskalainen Jens Henrik Jensen (s. 1963) teki kansainvälisen läpimurron ensimmäisellä Oxen-kirjallaan Hirtetyt koirat 2012. Oxen-sarjan kolmesta ensimmäisestä osasta on tekeillä tv-sarja. Jensen on naimisissa ja kahden lapsen isä. Häntä kiinnostavat kirjoittamisen lisäksi kalastus, jalkapallo ja elokuvat.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510494141
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.