YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mutkatonta & maukasta

Parikka, Sara

Sara Parikan suosituimmat reseptit.

Arjen pelastava keittokirja, jonka reseptit ovat läpäisseet lapsiperheen stressitestin.

Sara Parikka on ollut innokas kotikokki lapsesta alkaen. Hänestä ruoan täytyy olla maistuvaa, mutta sen pitää myös valmistua sukkelasti. Saran ruokaohjeet sopivatkin niihin hetkiin, jolloin oma mielikuvitus ei säkenöi, kun haluaa syödä hyvin mutta oikoa mutkia tai kun vieraille pitää keksiä jotain herkullista tarjottavaa ilman hermoromahdusta. Saran reseptien joukosta löytyy vaihtoehtoja kiireiseen, hyvään arkeen, vaivattomaan viikonloppuherkutteluun ja välipaloihin, jotka pitävät niin lapset kuin aikuisetkin tyytyväisinä. Saran ohjeilla on helppo onnistua, ja kynnys on matala jopa aloitteleville ruoanlaittajille.

Sara Parikka on vaikuttaja, yrittäjä ja juontaja, joka siirtyi pitkän näyttelijäuran jälkeen median moniosaajaksi. Saran nimeä kantava lifestyleblogi sai alkunsa vuonna 2014, ja hänen kanaviaan seuraavat nykyään jo sadat tuhannet suomalaiset. Kolmen lapsen äitinä Saralla on vankka kokemus perheen ja uran tasapainottamisesta ja arjen sujuvoittamisesta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510496886
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.