Sydmen kielioppi
Ei saatavilla

Sydämen kielioppi

Grossman, David

Israelin tunnetuimpiin kuuluvan kirjailijan ensimmäinen suomennettu teos. Upeasti kerrottu, hellänhauska, monimerkityksinen romaani nuoruudesta ja etsimisestä.

Aaron on elänyt kotikaupungissaan Jerusalemissa kuten muutkin pojat, aina murrosiän kynnykselle. Mutta sitten aikuistuminen alkaa pelottaa häntä. Ja kuin sattuman oikusta hän saa lisäaikaa: hän ei kasva senttiäkään.
Aaron tarkkailee erilaisia tapoja elää. Hän vakoilee ihmisten käyttäytymistä, miehen ja naisen suhteita. Naapurin eteerisen, mutta intohimoisen Ednan aikaansaama kaaos on häkellyttävä näytelmä.
Aaronin myötä lukijakin alkaa nähdä uusin silmin: tavanomaiset asiat saavat uusia merkityksiä, täysikasvuisten halut ovat todella ällistyttäviä.

Sydämen kielioppi kertoo ihmiselämän suuresta vedenjakajasta: lapsuuden katoamisesta. Samalla se on havahduttava, monikerroksinen kuvaus viattomuudesta, turmeltumattoman sielun kapinasta ulkoista pakkoa vastaan.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511132943
Ilmestymisvuosi: 1994
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.