Sinne missä maa päättyy

Grossman, David

Kaksi nuorta miestä, Avram ja Ilan, ja nuori nainen Ora tutustuvat sairaalassa kuuden päivän sodan aikana 1967. Kolmiodraaman päätteeksi Ora valitsee Ilanin, muttei koskaan unohda Avramia.

2000-luvulla Ora juhlii jo poikansa Oferin armeija-ajan päättymistä, kun Ofer päättääkin palata eturintamalle ylimääräiseen palvelukseen. Suurhyökkäys on alkamassa.

Oraa kalvaa karmaiseva ennakkoaavistus, ja hän päättää lähteä patikoimaan Galileaan. Vastikään Ilanista eronnut Ora ottaa mukaansa Avramin, johon ei ole pitänyt yhteyttä vuosiin.

Ora ja Avram taivaltavat sekä sodan että rauhan rytmissä, heidän keskusteluissaan sodan kauhistuttavimmat koettelemukset asettuvat rinnan vanhemmuuden riemujen ja ahdistusten kanssa.

Ora puhuu taukoamatta Oferista; ainakin sanat pitävät pojan elossa. Ne samat sanat paljastavat elämän runtelemalle Avramille, että toisen ihmisen intiimi läheisyys on sittenkin mahdollista.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511266457
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.