Sputnik, rakastettuni
Ei saatavilla

Sputnik, rakastettuni

Murakami, Haruki

Romaanin kertoja K, nuori tokiolainen opettaja, on rakastunut opiskelutoveriinsa Sumireen. Boheemi Sumire, joka haluaa kirjailijaksi, ei vastaa hänen tunteisiinsa mutta pitää häntä uskottuna ystävänään ja soittelee hänelle keskellä yötä puhelinkopista keskustellakseen uusimmista ideoistaan.

Mutta sitten Sumirekin rakastuu, "rakastuu tasankojen yli pyyhkäisevän pyörremyrskyn kiihkeydellä". Hänen rakkautensa kohde on seitsemäntoista vuotta vanhempi nainen nimeltä Miu. Sumiresta tulee Miun sihteeri ja hän muuttuu täysin. He lähtevät yhdessä matkalle ja päätyvät lopulta saarelle Kreikan rannikolle.

Sieltä K saa viestin, että Sumire on kadonnut. K matkustaa kiireimmiten häntä etsimään, mutta Sumire on hävinnyt kuin tuhka tuuleen. Vain hänen laukustaan löytyneiden tekstien ja omien salaperäisten kokemustensa avulla K voi yrittää ymmärtää Sputnik-rakastettuaan ja sitä mitä tälle on tapahtunut.

 

Murakamin unenomaisen vangitseva romaani heijastaa ihmisen vaikeutta löytää tietä toisen ihmisen luo, päästä mukaan toisen maailmaan.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513125899
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.