Huntupakko synninpesässä : itämaiden taikuri 2

König, Ralf

Ilottelua tiukkapipoisten äärimuslimien ja fetisististen homojen kustannuksella. Kuuma lampunhenki tarjoaa varman tyydytyksen seksuaaliseen suuntaukseen katsomatta!

Kuulkaa, kärsivälliset korvat... ...lähetystöstä, joka saapui Bagdadista Kaarle Suuren hoviin. Hovissa ihmeteltiin suuresti karavaanin mukana tullutta elefanttia – mutta kukaan ei aavistanut, että kameli 57:n kuorman pohjimmaisena matkusti vanhassa teekannussa jotain vielä paljon ihmeellisempää. Oi, tiedätte toki, että djinnit voivat olla pahoja henkiä, jotka asustavat vanhoissa muureissa ja kaivoissa ja tekevät ihmisille ilkeitä kepposia. Teekannussa asuva uljas, kaunis ja hurmaava henki hallitsi kuitenkin rakkauden leikit! Kuka tahansa joka päätyi hänen vahvoille mustakarvaisille käsivarsilleen riemuitsi ja huohotti hurmiossa ja huokaili tuhat huokausta!

Königiltä on aikaisemmin suomennettu albumit Sonninpallit, Pretty baby, Vasemmalla kädellä!, Vapautunut mies, Konrad ja Paul 1–3, Hopeameisselit, Kermaleivokset, Jago, Tappajakondomi, Luihin ja ytimiin, Beach Boys, Lysistrate, Voitte suudella sulhasta, Kuin kanit konsanaan, Superparadise – Sonninpallit 2 sekä Itämaiden taikuri.

 

"Itämaiden taikurista tuli ajankohtainen 9/11-tapahtumien ja ääri-islamilaisuuden nousun myötä. Arabimaailma oli yhtäkkiä kaikkien huulilla. Mielessäni ollut Tuhannen ja yhden yön romanttinen ja ymmärrettävä Orientti sai rinnalleen käsittämättömän puolen, jossa lännessä nähtiin vain terrorismia." – Ralf König sarjakuvastaan Kauppalehdessä

"König lähestyy aihetta tyylilleen uskollisesti rehevän huumorin ja elämänmakuisen kritiikin kautta. Silti esillä on rajuakin ääri-islamilaisen liikkeen kritiikkiä. - - Königin kyky yhdistää satujen ja tarinoiden maailma arkisiin ongelmiin on ihailtavan vaivatonta." – Turun Sanomat

www.ralf-koenig.de/

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520100759
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.