Itämaiden taikuri

König, Ralf

Königin uutuus sukeltaa islamilaiseen maailmaan Tuhannen ja yhden yön tarinoiden hengessä. Kaksiosaisen kertomuksen ensimmäinen osa.

Kuule siis…

Tarina kauneudesta ja himosta, joka vangittiin vanhaan teekannuun! Kuule kurjasta intialaisesta hasiksensyöjästä, joka vangitsi hääyönään rakastuneen demonin, kuule suurvisiirin haaremiin joutuneen komean nuorukaisen pepusta, jonka pakarat olivat pyöreät ja pulleat kuin kaksi loistavaa kuuta… Ja kuule ennen kaikkea tarina Jammerjallan aavikon jumalaapelkäävästä mullahista, joka antoi hunnuttaa kaikki naiset niin paksuihin huntuihin, että naiset vain nojailivat talojen seiniin ja muureihin kuin täyteen sullotut jätesäkit. Siihen loppui vatsatanssi ja silmäripsien räpyttely! Korvat auki!


Königiltä on aikaisemmin suomennettu albumit Sonninpallit, Pretty baby, Vasemmalla kädellä!, Vapautunut mies, Konrad ja Paul 1–3, Hopeameisselit, Kermaleivokset, Jago, Tappajakondomi, Luihin ja ytimiin, Beach Boys, Lysistrate, Voitte suudella sulhasta, Kuin kanit konsanaan ja Superparadise – Sonninpallit 2.

Myös aikoja sitten loppuunmyydyt Tappajakondomi sekä Luihiin ja ytimiin ilmestyvät kauan kaivattuina uusintapainoksina!

"Itämaiden taikuri osoittaa jälleen kerran , että homosarjakuvan ikoni ei hirtä itseään vähemmistö kuvauksen silmukkaan vaan osaa laajentaa aihepiiriä kadottamatta silti ilmaisulleen tärkeää seksuaalista identiteettiä."-Kimmo Rantanen, Turun Sanomat

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789524718905
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 8532

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen5
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.