Myrskyssä - kolmas lokikirja

Villa, Kyllikki

Rakastettujen matkapäiväkirjojen kolmas osa.

75-vuotiaana Kyllikki Villa pakkaa kaksi isoa matkalaukkua ja lähtee kohti Etelä-Amerikkaa ja Chilen järviseutua. Matka on täynnä mutkia ja yllätyksiä niin kuin rahtilaivalla aina. Rakas elementti merikin koettelee siinä määrin, että on esitettävä vakava kysymys: olenko enää valtamerikelpoinen?

Selostaessaan matkan vaiheita sanelukoneeseen Villa myös muistelee menneitä matkojaan ja hyvästelee satamia, joihin ei todennäköisesti tule enää astumaan. Laajempaa ulottuvuutta antavat vuoropuhelut varhaisten tutkimusmatkailijoiden, kuten Magellanin, Darwinin ja Alexandra David-Néelin, kanssa.

Myrskyssä on Kyllikki Villan kolmas matkapäiväkirja. Se jatkaa rakastettujen lokikirjojen sarjaa, joista ensimmäinen, Vanhan rouvan lokikirja (2004), palkittiin ilmestymisvuotensa parhaana matkakirjana. Toinen, Pakomatkalla (2007), sijoittui muun muassa St. Helenan saarelle ja Namibiaan.

Kyllikki Villa (s. 1923) on palkittu kirjailija, suomentaja ja maailmanmatkaaja.


”Suolantuoksuinen, intensiivinen matkapäiväkirja.” – Helsingin Sanomat

”Kaikkien reppureissaajien äitihahmo.” – Etelä-Suomen Sanomat

”Kirjallinen nojatuolimatka Villan seurassa on nytkin kokemus, josta jää sielun pohjalle lämmin ailahdus. Se on tietoa siitä, että vielä on maailmassa sittenkin ihmisyyttä ja hyvää kirjallisuutta keskellä tätä tolkutonta huutoa, meteliä ja oikeassa olemisen maniaa. Erinomainen matkakirja.” – Kalajokilaakso

”Viisas ja kieleltään kaunis kirja vei mukanaan. Se on kunnon vanhanajan matkakirja, ehkä lajinsa viimeisiä, jossa yhtä olennaista kuin matka määränpäähän on matka omaan itseen.” – Mondo

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520104238
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 408

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.