YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Vaarin suuri pakomatka

Walliams, David

Kreisiä menoa maassa, merellä ja ilmassa! Huumorinero David Walliamsin huippuhauska ja koskettava lastenromaani.

Jackin isoisä on entinen hävittäjälentäjä, toisen maailmansodan sankari. Valitettavasti hänen muistinsa ei ole entisellään, mutta Jack rakastaa vaarin hurjia tarinoitaan menneistä urotöistä. Sitten molempien elämä muuttuu yllättävällä tavalla...

Kun isoisä alkaa entistä enemmän elää menneisyydessä, hänet passitetaan kammottavaan hoitokotiin, jossa päsmäröi ahne ja ilkeä johtajatar. Vaari luulee tietysti joutuneensa joutuneensa vihollisen vankileirille ja protestoi ankarasti.

Jackilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pelastaa vaarinsa lukkojen takaa. Uskalias pakosuunnitelma on pian valmis, ja vaari ottaa hatkat. Parivaljakolla on edessään kaikkien aikojen seikkailu!

David Walliamsin tutun hulluttelevaan tyyliin kirjoitettu tarina saa lukijan hymyilemään, hikoilemaan, hekottamaan ja hirnumaan. Ja lopulta liikuttumaan.

Tony Rossin hauska ja runsas kuvitus sujuvoittaa lukemista.

Huumorineroksi tituleerattu David Walliams (s. 1971) on englantilainen koomikko, näyttelijä ja kirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti kulttisarjasta Pikku-Britannia, jossa hän näyttelee monia eri hahmoja. Walliams on kirjoittanut useita humoristisia lastenkirjoja, joita on käännetty yli 40 kielelle. Pelkästään Britanniassa niitä on myyty jo 3,8 miljoonaa kappaletta! Monet vertaavat häntä Roald Dahliin, eikä ihme, sillä niin taitavasti Walliams yhdistää huumorin tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Hänen kirjoilleen on myönnetty palkintoja sekä Englannissa että Ranskassa, ja mm. Herra Lemusta on jo tehty tv-elokuva. www.worldofwalliams.com

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520457495
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.