YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Prankenstein

Paasto, Kaisa

Varokaa viattomat, Prankenstein on irti -- ehkä juuri teillä päin!

Viidesluokkalainen Elmeri ei ole koskaan harkinnut uraa mahtavana keppostelijana. Hän tekee kuitenkin hervottoman hyvän prankin - ja ihan vahingossa. Elmerin serkku Robin näkee tilaisuutensa tulleen ja ryhtyy Elmerin prankkivalmentajaksi. Hänen opeillaan Elmeristä tehdään vielä mahtava Prankenstein, jonka parhaan pilan muistavat myös tulevat sukupolvet!

Elmeri huomaa, että prankit saattavat olla hyvä keino tehdä vaikutus Mimaan, joka asuu samalla kadulla ja on ihan ok. Ne myös auttavat, kun koulun kiusaaja Leo täytyy taltuttaa.

Mutta kun tulevaan tempaukseen liittyvät niin kuuluisa taikuri kuin Suomen presidenttikin, on pakko kysyä: Voiko homman viedä liian pitkälle?

Anni kaverinkesyttäjä -sarjasta tunnetun tekijäparin runsaasti kuvitettu, räyhäkkä tarina houkuttelee vastahakoisenkin lukijan kääntämään sivuja!

"Ai meidän pikku pökäleestä tulisi kuuluisa? Tuskin." Ida (isosisko)

"Jou jou, kuten nuoriso sanoo." Äiti

"Hauskinta sitten paahdetun leivän." Tuntematon koulukaveri

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kirjailija, jonka kotoa löytyy lapsia, lemmikkejä ja mies - eli kaikki komedian ainekset. Hänen kirjojaan on käännetty jo useille kielille.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520458331
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.