YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kohtu 4 - Suomen Tallinnan-lähetystön historia

Kohtu 4 - Suomen Tallinnan-lähetystön historia

Pekkarinen, Jussi

Suomi osti 1926 Tallinnan lähetystöä varten oman talon Toompean mäeltä, osoitteesta Kohtu 4. Teos kuvaa Suomen edustuston ja rakennuksen vaiheita, mutta tarjoaa myös kiinnostavan kertomuksen Suomen ja Viron suhteista viime vuosisadan alusta tähän päivään.

Edustuston päätehtävä on raportointi, punnitun ja analysoidun tiedon lähettäminen kotimaan päätöksentekijöille. Lähettiläät eivät onneksi aina malttaneet pysyä olennaisessa, vaan he höystivät raporttejaan muun muassa pisteliäillä havainnoilla keskustelukumppaneistaan ja yllättävillä näkemyksillä virolaisten kansanluonteesta. Helppo ja lyhyt matka Suomesta toi Tallinnan lähetystölle paljon konsuliasiakkaita avuttomista turisteista ahtaalle joutuneisiin liikemiehiin.

Tietokirjailija Jussi Pekkarinen työskentelee ulkoasiainministeriössä tutkijana. Hän on kirjoittanut useita ulkoasiainhallinnon historiasta kertovia teoksia.

Kustantaja: SKS
Sidosasu:
ean: 9789522225733
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 42.80

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.