Isän kirjeitä tyttärelle

Hiilamo, Heikki

Yliopisto-opiskelun aloittava tytär muuttaa pois kotoa ja isä alkaa pohtia millaisen lapsuuden hänen tyttärensä sai - ja millaisia neuvoja itsenäistyvälle tyttärelle isä voisi antaa omien kokemustensa perusteella.

Kun lapsi muuttaa pois kotoa, uusi välimatka antaa tilaa muistella ja ajatella. Isä voi nyt kertoa kaikista niistä asioista, joista lasten ja vanhempien välillä harvoin puhutaan: mistä olet tullut, miten olet kasvanut, mihin olet menossa? Puhuttavaa olisi paljon, sillä kaikki ei mennyt tyttären lapsuudessa niin kuin piti. Ja lapsia syntyi koko ajan lisää.

Nyt isä lähettää tyttärelleen kirjeitä, jotka luovat välähdyksiä perheen vaiheisiin niiden kahdenkymmenen vuoden aikana, jolloin tytär kasvoi aikuiseksi. Hän kirjoittaa enimmäkseen asioista - kotitöiden jakamisesta, koulusta, harrastuksista ja matkoista - jotka liittyvät kaikkien lapsiperheiden elämään. Ja toivoo, että tästä olisi apua siinä, miten tytär saisi elämänsä sujumaan ja löytäisi onnensa. Vastaako tytär kirjeisiin? Ja jos kyllä, niin miten?

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522641540
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 38
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Kasvatus ja koulu

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.