Helmen sisar

Riley, Lucinda

Seitsemän sisarta -sarjan neljäs osa vie tropiikin samettisiin öihin ja Australian polttavan paahteisille takamaille

Lucinda Rileyn huikeaan maailmanmenestykseen nousseen Seitsemän sisarta -sarjan neljäs osa Helmen sisar on CeCen tarina. 

CeCe on yksinäinen. Adoptioisä on kuollut, ja tiet Tähti-sisaren kanssa ovat erkaantuneet. Myös CeCen taiteellinen luovuus on kadoksissa. Siipi maassa hän lentää lomalle Thaimaahan, missä ote elämästä lujenee taas, kun hän alkaa selvittää omaa taustaansa. Papa Saltin vihjeiden johdattamana CeCe etsii omaa paikkaansa tuhansien tähtien taivaalta, aboriginaalien uniaikatarinoista.

Edinburghissa vuonna 1906 Kitty McBride täyttää pian kahdeksantoista. Edistyksellinen, Darwinin ajatuksiin viehtynyt nuori nainen haluaisi opettajaksi hankkiakseen oman elantonsa. Äidistä ajatus on absurdi, koska sitä vartenhan naisella on aviomies. Kun rikas rouva McCrombie, jonka suku vilisee sopivia sulhasehdokkaita, etsii seuraneitiä Australian-visiitilleen, isä passittaa oitis matkaan tyttärensä. Niin alkaa Kittyn uusi elämä, Intian valtamerta kohti puuskuttavan höyrylaiva Orientin kannelta.

Lucinda Rileyn Helmen sisar jatkaa huikeaa Seitsemän sisarta -sarjaa, jonka jokaisessa osassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kirjojen tarinat vievät eri puolille maailmaa ja kauas historiaan. Romaanien ytimenä ovat eri aikoina eläneet vahvat, itsenäiset naiset, ja osa sarjan hahmoista perustuu todellisiin historiallisiin henkilöihin.

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522799838
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria2
Rosebud Kuopio3
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.