YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kirjoitetut vuodet

Virtanen, Matti

Matti VIrtanen on ollut tieteellisen aikakauslehden toimittajana 32 vuotta, ensin Alkoholipolitiikka-lehdessä ja sitten sen lavennuksen eli Yhteiskuntapolitiikan päätoimittajana. Työn ohella hän on tehnyt kuusi kirjaa, useita tieteellisiä artikkeleita ja muita tekstejä sekä vetänyt harrastuksenaan kymmenen vuotta pienkustantamoa.

Tämä kirja on kokoelma VIrtasen tekstejä vuosien varrelta, ja sen tekemisen tärkein motiivi oli tämä: "Kokoelma sisältää monenlaisia ja monin eri tyylein tehtyjä tekstejä, artikkeleista esseihin, kolumneihin ja blogeihin. Näin kirja pyrkii olemaan paitsi yhden kirjoittavan subjektin ajallisesti kehittyvä tekstielämäkerta myös jotain enemmän. Yksi tämän käsikirjoituksen kommentaattoreista, yhteiskuntahistorian professori emeritus Matti Peltonen luonnehti sitä näin: ’Tästähän on tulossa yhteiskunnallisen ja yhteiskuntatieteellisen kirjoittamisen ’opas’ muistelman muodossa, oppikirja ilman opettavaisuutta.’ Minusta tämä oli osuva pelkistys siitä, mitä itse asiassa olen halunnut tavoitella. Parhaitenhan periaatteessa voi ’opettaa’ näyttämällä, miksi ja miten on itse eri tilanteissa todella toiminut ja kirjoittanut."

Virtanen taustoittaa kirjoittamisiaan omalla henkilöhistoriallaan ja hiukan Suomenkin kehityksellä. Olennaisin tuki ja apu on aina ollut vaimo Outi Virtanen. Ja rinnalla kulkee koko perhettä ja myös sukupolvia yhdistävä maantieteellinen ja mentaalinen tukikohta, Sammatin kesäparatiisi - ensin Vilpola ja sitten Sädeniemi.

Kustantaja: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523430143
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.