YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kuolemanloukku

Laine, Matti

Takuuvarmaa dekkariviihdettä palkitun Paratiisi-tv-sarjan käsikirjoittajalta

Matti Laineen koukuttavan Vitikka-rikosromaanisarjan kuudes osa. Jännityksestä tinkimättä se antaa jälleen lukijalle myös pohdittavaa: kumpi on pienempi paha, tutuiksi tulleet uhat vai sokea sukellus tuntemattomaan?

Elias Vitikka istuu Suomenlinnan avovankilassa vuoden kakkua talousrikoksesta ja tuntee itsensä onnellisemmaksi kuin koskaan. Etäisyyden ottaminen on tehnyt hyvää, mutta syy istua kiven sisällä ei ole niinkään hyvä. Vitikan niskassa on Tukholman kartellin langettama tappotuomio. Majoitus Suomenlinnaan on siis huolellisesti järjestelty juttu, sillä vain vankilassa Vitikka voi olla turvassa, mutta lähellä perhettä.

Jo ennen kuin Vitikka raottaa ovea kyseenalaiseen vapauteen, hänen entinen suojattinsa, jääkiekkoilija Veeti Poranen löydetään kuolleena. Pitkä poissaolo kotoa ja Firmasta tietää lisää ikäviä yllätyksiä vapautuneelle miehelle, eikä Tukholman kartelli suinkaan ole unohtanut häntä vuodessa. Vapaudesta on tullut kuolemanloukku.

Matti Laineen Kuolemanloukku-dekkarissa Elias Vitikka seisoo pettävällä pohjalla, yksin. Nyt jos koskaan on aika tehdä hyppy tuntemattomaan.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523762183
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.