Kunnes kukkivat puut

Annola, Elina

Sitten kun oikea elämä alkaa

Elina Annolan esikoisromaani Kunnes kukkivat puut kuvaa kesäisen Helsingin paahteisia päiviä, joiden pehmeissä illoissa jokainen etsii onneaan.

Kesälomasta tulisi uusi, puhdas alku. Emilia saisi unelmiensa kodin ja parisuhteen, yhteiset suunnitelmat rantakallioilla, auringonhehkuiset illat, ystävät. Avokadoleipiä ja perunalastuja, marjapuuroa keskellä yötä, jos vain niin haluaisi. Ja kun työt alkaisivat ja oppilaat palaisivat luokkiinsa, Emilia kiiruhtaisi töistä uuteen kotiin. Uuteen seikkailuun.

Muutoksessa tukena on ollut Emilian paras ystävä Minna. Minnan seurassa kaikki on jännittävää ja upeaa. Hän on kääntänyt jopa rintasyövän vahvuudekseen, syvälliseksi kokemusasiantuntijuudeksi. Myös Emilian pitäisi tutkituttaa itsensä, ei syytä huoleen, mutta varmuudeksi. Kepeän kesätunnelman katkaisee äidin puhelinsoitto. Auri-täti on kuollut. Emilia hädin tuskin muistaa omituista Auria, ja hautajaismatka Pohjanmaalle sotkee ikävästi suunnitelmat mutta sysää samalla alkuun aivan toisenlaisen muutoksen.

Elina Annolan esikoisromaanissa Kunnes kukkivat puut nuori opettaja Emilia tavoittelee täyttä elämää riuhtaisemalla itsensä irti menneestä ja heittäytymällä uuteen. Mandarin O. - uusi elämä uutta huulipunan sävyä myöten. Mutta auttaako sekään iloitsemaan, jos ei tunnista, kuka peilistä katsoo takaisin.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523763692
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.