Tasapainoilua

Valtonen, Jussi

Rumpali ja sanoittaja-säveltäjä Koistinen on perustanut bändin, joka alkaa työstää ekaa CD:tään. Hommassa on vain pieniä muttia... levy-yhtiön pomo Esko näyttää vetävän rahoja välistä, yhtyeen viimeisen päälle viilaileva kitaristi Taro hurahtaa uskoon, basisti Jannen aika menee erinäisten naisten hoiteluun ja kuvankaunis laulaja Jasmine sekoittaa kyynisen Koistisenkin pään, eikä äänittäjäksi hankittu pössyttelevä ja kaljaa kittaileva Rindekään asioiden tilaa tunnu parantavan.

Tasapainoilua on herkkä ja oivaltavan humoristinen kertomus aloittelevan suomalaisen rockbändin takkuilevasta tiestä kohti mammonaa ja mainetta.


"Paitsi rockromaani, Tasapainoilua on Koistisen herkkävireinen kasvukertomus. Valtonen luo antisankarilleen pienin elein lapsuuden ja nuoruuden, jotka eivät välttämättä lupaa tasapainoista aikuisuutta. Tasapainoilussa särmä on tallella. Toivottavasti Valtonen ei jatkossakaan unohda ketterästi etenevän kerronnan huumassa elämän kolhivuutta ja kipeyttä."
– Jani Saxell, Uusimaa

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524711906
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.