Vesiseinä

Valtonen, Jussi

Vesiseinä seurailee yhden perheen ja sen lähipiirin elämänvaiheita päähenkilö Antin lapsuudesta aikuisuuteen saakka. Erilliset tapahtumasarjat linkittyvät henkilöidensä kautta yhteen.

Antti ja hänen kaverinsa harrastavat roolipelaamista. Mahdollisten maailmojen rajattomuus kiehtoo tuntematonta tulevaisuutta kuvittelevia koulupoikia. Millaisia vaihtoehtoisia reittejä elämässä voi valita ja millainen tarina silloin kehkeytyy? Tiedättehän ne hetket, kun tajuaa valitsevansa väärin, mutta katsoo tapahtumia ikään kuin vesiseinän läpi, voimatta vaikuttaa asioiden kulkuun?

Valtonen kirjoittaa ihmisistä epämukavissa asennoissa, vaativien ihmissuhdekuvioiden puristuksissa, mutta hän ei koskaan jätä henkilöitään täysin hapettomaan tilaan. -Haikeankipeä huumori ja syvä inhimillinen ymmärrys tuovat ahdistaviin asetelmiin tuulahduksen raikasta ilmaa - toivoa.

Jussi Valtonen (s. 1974) on psykologi ja rockmuusikko. Hänen kirjallinen uransa sai lähtösysäyksen, kun hän voitti J.H. Erkon kilpailun vuonna 2002. Voittonovelli Afrikka on osa nyt julkaistavaa teosta. Likeltä on aiemmin ilmestynyt Valtosen esikoisromaani Tasapainoilua (2003).  

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524717229
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.