YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Clash – Lontoo liekeissä

Gilbert, Pat

Englannin sähäkimpien punkpioneerien kauan odotettu tarina, tinkimättömän rehellinen tilitys The Clashin kymmenvuotisen uran musiikillisista ja ulkomusiikillista huipuista ja aallonpohjista.

Lontoon musiikkimaailma kiehui 1970-luvun lopulla ennennäkemättömillä kierroksilla, mutta vain The Clash ylsi kansainväliseen suosioon ja miljoonien levymyyntilukuihin.

Clash – Lontoo liekeissä on karhean kiehtova kertomus maailmaasyleilevien punkkareiden matkasta Etelä-Lontoon kaduilta hämmentävän ylelliseen Los Angelesiin. Se kartoittaa The Clashin uran virstanpylväät ja jäsenten henkilökohtaiset tragediat klassisen London Calling -albumin nauhoituksista aina yhtyeen lopulliseen hajoamiseen ja Joe Strummerin ennenaikaiseen kuolemaan.

MOJOn, Guardianin, The Timesin, Q:n ja Sunday Timesin toimittajana tunnettu Pat Gilbert on haastatellut kirjaa varten seitsemääkymmentä ihmistä: roudareita, tuottajia, ystäviä ja ihailijoita ja tietenkin yhtyeen jäseniä.
Tällaisen upean elämäkerran The Clash olisi ansainnut jo kauan sitten.


"Niin kiehtova teos, että sen luettuaan rupeaa väkisinkin suunnittelemaan pyhiinvaellusreissua yhtyeen kotinurkille Lontooseen."
- Tuomo Karhu, Turun Sanomat

"The Clash - Lontoo liekeissä on paras kirja aiheesta. Teosta tarvitaan, koska sen kohde on yhä hartaasti palvottu ja myyttinen maineeltaan."
- Kari Salminen, Ilta-Sanomat Plussa

"Paitsi bändin tarinana, Lontoo liekeissä toimii mainiosti myös erään kuohuvan ajanjakson kuvauksena. Suosittelen muillekin kuin musiikki-ihmisille."
- Heikki Romppainen, Kainuun Sanomat

"Ilman muuta yksi parhaimmista koskaan kirjoitetuista bändi-elämäkerroista."
- Marko Niemelä, Lapin Kansa

"Tätä kirjaa olen odottanut paljon enemmän kuin Joulupukkia koskaan."
- Nina Lampela, Sue

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789524716161
Ilmestymisvuosi: 2005

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.