YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Aselepo (p)

Levi, Primo

Auschwitzin leirille ilmaantuu neljä aseistettua ratsastajaa, joiden ääriviivat piirtyvät vasten mustanpuhuvaa taivasta. He näkevät Primi Levin, joka yhdessä toverinsa kanssa on hautaamassa ystäväänsä joukkohautaan. Ratsastajat ovat osa puna-armeijaa, joka on tulossa vapauttamaan tuhoamisleiriltä hengissä selvinneitä...

Aselepo kertoo kotiinpaluusta ja ahdistavasta harharetkestä. Syistä, jotka eivät koskaan selviä, näiden italialaisten Auschwitzista selvinneiden kotiuttaminen kestää hyvin kauan. Kirja kertoo pitkästä vaelluksesta kotiin Puolan, Valko-Venäjän, Ukrainan, Romanian ja Unkarin läpi, kautta laittomien torien, puna-armeija kasarmien, metsien, kylien ja kaupunkien.

Aselepo on täynnä tarkkanäköisiä havaintoja, huumoria ja satiiria, mutta ennen kaikkea inhimillissyyttä, sääliä ja uhrautuvaa lähimmäisenrakkautta.


"Kun huolettomat puna-armeijalaiset ryhtyvät kotiuttamaan tuhatta italialaista vankia Puolasta, on tuloksena lähes veijariromaani, vaikka aihe onkin vakavista vakavin."
- Keskisuomalainen

Kustantaja: Like-pokkarit
Sidosasu:
ean: 9789524717588
Ilmestymisvuosi: 2006
Kirjastoluokka: T
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.