YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ilmainen - radikaalin hinnan tulevaisuus

Anderson, Chris

Chris Anderson toteaa tässä ajatuksia herättävässä kirjassa, että digitaalisilla markkinoilla nolla on tehokkain hinta. On annettava jotakin ilmaiseksi, jotta voitaisiin hankkia rahaa jollakin muulla.

On syntymässä ilmaistalous, joka perustuu aineettoman lahjoittamisen ja myymisen yhdistämiseen, Ilmainen on mullistamassa tapamme käydä kauppaa.

Ilmainen kuvaa, miten digitaalisen maailman uusien tekniikoiden ansiosta informaation monistamisen, tallentamisen ja välittämisen kustannukset ovat laskeneet nopeasti niin lähelle nollaa, että niiden hinnalla ei enää ole väliä. Ne pyöristetään nollaan eli ilmaiseen.

uudet mahdollisuudet ovat johtaneet vapaan lähdekoodin, Googlen ja piratismin kaltaisiin ilmiöihin. Monet aikaisemmin kannattavat alat ovat loppumassa ja monet muut ovat suuren mullistuksen partaalla. On aika kehittää ilmaiseen perustuvaa liiketoimintaa.

Kustantaja: Terra Cognita
Sidosasu:
ean: 9789525697261
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 36

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.