Setit ja partituurit - Häpeällisiä tarinoita

Moisseinen, Hanneriina

Häpeä on ikävä tunne, jota pelätään, salataan ja varjellaan. Monet häpeät tarttuvat meihin jo lapsena, seuraten meitä jopa hautaan asti. Häpeän kahleesta pääsee eroon vain kertomalla siitä koko maailmalle.

Hanneriina Moisseisen kirjaan on koottu joukko häpeällisiä tositarinoita eri puolilta Suomea. Tekijä on haastatellut tuttuja ja tuntemattomia nauhurin kanssa pyytäen heitä kertomaan häpeään liittyviä tarinoita omista elämistään. Setit ja partituurit pitää sisällään monenlaisia häpeäntunteita - noloja tilanteita, lapsuuden häpeää, häpeää saunassa ja veden alla.

Moisseinen sarjakuvat ovat rikasta luettavaa; jotkut sarjakuvista on piirretty, toiset maalattu ja osa kirjailtu kankaille. Taitavan tekijän käsissä erilaiset tekniikat yhdistyvät kokonaisuudeksi.

Setit ja partituurit on hyvällä asialla. Se on vapauttava teos. Meidän kaikkien olisi näet syytä kertoa jossain vaiheessa oma häpeällinen tarinamme.

Kustantaja: Huudahuuda
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789525724202
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 853

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.