True Wisdom — Valmennuksellinen tehtäväkirja

Swan, Asta; Ojala,Miia

Tämä valmennuksellinen harjoituskirja vie sinut matkalle omaan viisauteesi. Olemme vuosien mittaan rakentaneet omaa minuuttamme hetki hetkeltä. Aikamatka omaan viisauteen auttaa sinua palaamaan tärkeisiin hetkiin, joiden kautta tulet näkemään millaisista uskomuksista, ajatuksista, arvoista ja mielikuvista sinä rakennut. 

Tehtäväkirja muistuttaa sinua myös vahvuuksista ja voimavaroista, joita olet vuosien mittaan itsellesi kerännyt sekä auttaa sinua ymmärtämään itseäsi syvällisemmin. Tehtäväkirja pitää sisällään kirjoitus-, mielikuva- ja taidetehtäviä, joiden kautta jokaisen ikäkauden merkitys avautuu aivan uudella tavalla. 

TRUE WISDOM® on valmennustyökalukonsepti, jonka avulla jokainen on voi valmentaa itseään. Harjoituskirjan lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat myös monikäyttöiset valmennuskortit. 

Asta Swan on menestys-valmentaja ja Spiritual Coach. Kulttuurituottajan AMK-tutkinnon lisäksi Astalla on myös elämäntaidonvalmentajan, NLP- masterin ja enneagrammivalmentajan tutkinnot sekä lisäksi opintoja myös fengshuista, mindfulnessista sekä erilaisista rentoutustekniikoista. 

Miia Ojala on ratkaisukeskeinen kuvataideterapeutti SFA®, joka on saavuttanut vankkaa osaamista luovuuden hyödyntämisestä myynnin edistämisessä ja luonut kansainvälistä uraa konseptin kehittämisessä. Hänellä on vuosikymmenen kokemus luovuuden parista, ja hänen intohimonsa on auttaa yksilöitä ja yrityksiä loistamaan kirkkaammin mahdollisuuksien taivaalla. 

Kustantaja: Basam Books (uusi)
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527337042
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.