Rajamäki - Sisäministeri myrskyn silmässä

Silvennoinen, Markku

Ministerin tehtävä tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa monenlaisiin asioihin. Millä perusteella henkilö valitaan ministeriksi? Tietääkö hän perustelut valinnalleen? Miten hän käyttää päätösvaltaansa: uskaltaako ja haluaako hän toimia itsenäisesti vai onko hän virkamiesten vietävissä? 

Tämä kirja kertoo 32 vuotta kansanedustajana ja neljä vuotta (2003 - 2007) sisäministerinä toimineen valtiopäiväneuvos Kari Rajamäen ministeriajasta ja joistakin kiinnostavista asioista sen jälkeiseltäkin ajalta. Kirja välittää Rajamäen näkemykset monista voimakastakin julkista keskustelua herättäneistä asioista, kuten maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikasta, Suomen sisäisestä turvallisuudesta, rajavalvonnasta, poliisien toiminnasta sekä pimeän ulkomaisen työvoiman, laittoman maahanmuuton ja terrorismin torjunnasta. Kaikki suomalaisia puhuttavia asioita edelleen. Monet näistä asioista ovat EU-tasolla yhä ratkaisematta. Tämä koskee erityisesti EU:n yhteistä maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikkaa. 

Kirja tarjoaa poliittisesta päätöksenteosta kiinnostuneella lukijalle tilaisuuden kurkistaa sisäministerin arkeen ja siihen millä tavalla sisäministeri Rajamäki käytti hänelle uskottua toimivaltaa. Se valaisee raadollisella tavalla poliittisten päätösten taustatekijöitä.

Kustantaja: muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789529451081
Ilmestymisvuosi: 2021

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.