YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Proust on Proust - Matka aikaan, paikkaan ja ihmiseen

Mäkelä, Hannu

Arvioitu ilmestymispäivä 17.5.2023

"Monilla kirjoilla on ollut kohtalonsa ja vaikeutensa. À la recherche du temps perdu eli Kadonnutta aikaa etsimässä on yksi niistä. Paljon olen senkin kanssa kulkenut ja kai siksi päätin kirjoittaa viimein sekä itse teossarjasta että samalla myös Marcel Proustista (1871-1922). Ajatus leimahti ja ilahdutti ja sitten kuitenkin myös hiipui. Proust teemana tuntui yhtä kaikki yllättävältä."

Teos Proust on Proust lähtee liikkeelle Pariisista, jossa rahaton kirjailijan urasta haaveileva 18-vuotias Hannu Mäkelä vierailee Proustin haudalla. Tästä alkaa matka niin Proustin omaan elämään kuin tämän kirjallisuuteen ja näiden väliseen yhteyteen. Mäkelä käy läpi kirjasarjan kaikki osat tavalla, joka innostaa lukemaan itse klassikkoa ja liittää tarinaan Proustin omaan elämään liittyviä erikoisuuksia, faktatietoa ja ajatuksia siitä miksi klassikko on aina oikeassa ajassa. Ajaton.

Kirja sille, joka on lukenut Proustin klassikon ja rakastaa sitä, sille, joka on aina halunnut lukea kirjan ja kaipaa inspiraatiota siihen sekä sille, joka ei saa tartuttua Proustiin mutta haluaa ymmärtää mistä Proust-ilmiössä on kysymys. Elämä on elämää, rakkaus on rakkautta, Proust on Proust.

Tervetuloa matkalle aikaan, paikkaan ja ihmiseen.

 

Kustantaja: Muut
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789529475322
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 86.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.